icon-candle

Wiwik ’s Massage

MassagepraktijkSumatra

Intensieve Indonesische Ontspanningsmassage

Ik ben al 14 jaar ervaring in het geven van ontspanningsmassage in mijn woonplaats Zwaag gemeente Hoorn. Maar ik ben geboren en getogen in Indonesië, Medan. Door de liefde ben ik naar Nederland gekomen. Elkaar aanraken en masseren is in Indonesië is heel gewoon/natuurlijk. Van mijn moeder, tantes en  vriendinnen heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Sinds ik in Nederland ben, masseer ik regelmatig. En merkte dat hier mijn passie ligt. Ik besloot van massage mijn beroep te gaan maken. Mijn specialisaties zijn verschillende  ontspanningsmassages. Mijn praktijk oefen ik uit in mijn praktijkruimte aan de Klokketuin 26 in Zwaag.  Geheel in de sfeer van Indonesië.  

 

Mijn visie en persoonlijke werkwijze

Elke persoon is uniek. Ieder individueel en samen hebben we het beter als we lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Daar wil ik aan bijdragen. In ons intakegesprek probeer ik uw wens en vraag duidelijk te krijgen. Samen met mijn advies pas ik daar mijn massagetechnieken op aan. Verschillende massagetechnieken kunnen ook worden gecombineerd. Ik inventariseer wat voor medische beperkingen er zijn en houd daar rekening mee. Mijn manier van werken kenmerkt zich door contact en aandacht. Ik masseer met respect. Naast de behandeling zelf ontstaat er daardoor ook meer bewustzijn van het eigen lichaam. Aan het einde van de behandeling is er een kort nagesprek met een kop koffie, thee of water en een kleine zoetigheid.

Massagepraktijk Sumatra in Hoorn

Een massage is een pas op de plaats maken, stil worden in jezelf, rustig genieten en na afloop loom en ontspannen zijn en je tegelijkertijd energiek voelen en meer ruimte in jezelf ervaren. U kunt er van uit gaan dat u bij mij terecht kunt voor een heerlijke ontspanningsmassage. Ik behandel geen specifieke klachten. Ook zijn sommige behandelingen (met name de drukpuntmassages) niet  geschikt bij bepaalde ziektes, zware nekklachten, epilepsie e.a. Hiervoor gaat u naar arts of fysiotherapeut. Alle massages zijn gericht op het verkrijgen van ontspanning. Als het lichaam zich ontspant zal de geest zich ook ontspannen. Organen zullen beter functioneren door het verkrijgen van een betere doorbloeding en u krijgt meer energie. U wordt weer meer vitaal.